Vargfjelltreffet 2019!

Vargfjelltreffet blir også i år i uke 25, fra søndag 16. juni til lørdag 22. juni. Stedet blir på Sølenstua som før. Påmelding til meg på mail eller telefon innen 1. mai.

Frammøte søndag 16. juni før kl. 17 og middag kl 19. Alle med Vargfjellhunder og tidligere vargfjellere er velkomne til å melde seg på. Mail: vargfjell@gmail.com telefon 473 15 336. Kontakt meg for spørsmål angående treffet.
Mvh Knut

Vargfjelltreffet 2018!

I år er det 15 års jubileum for Vargfjelluka på Sølen. Det blir i uke 25 som vanlig og jeg håper så mange som mulig av dere som har eller har hatt hund fra oss kommer. Dere er hjertlig velkomne til ei uke med trening og hyggelig samvær.

Vi møtes søndag 17 juni før kl. 17,00 og spiser middag og fordeler terreng og lag kl. 19,00. Hjemreise lørdag 23 før kl.12,00. Jeg har bestilt hytter og fordeler de etter ønske og behov. Bindene påmelding på mail (vargfjell@gmail.com) innen 1 mai. Spørsmål og ønsker dere måtte ha tar vi på mail eller tlf. 47315336.

Gleder meg til ei uke med dere og hundene deres.
Mvh Knut

Vargfjelltreffet 2017!

Vargfjelltreffet 2017 blir i uke 25 på Sølen som vanlig. Det blir fremmøte søndag 18. juni kl 17.00 med middag kl 19.00. Etter at vi har spist deler vi inn lag og terreng. Treningen blir Rundering, spor og felt på dagtid og lydighetstrening på kvelden for de som ønsker det.

All på melding til meg på tlf 473 15 336 eller mail: vargfjell@gmail.com. Kom med ønsker om hytte og mat (full pensjon eller om dere ordner dere selv med mat og/eller husrom). Jeg har bestillt alle hyttene og fordeler det etter behov.

Vi avslutter treffet med middag på fredag og hjemreise lørdag før kl 12.00.

Bindende påmelding til meg innen 1. mai. Ser fram til å møte dere alle igjen og til noen fine treningsdager i skogen!

Mvh Knut
Kennel Vargfjell

Vargfjelltreffet 2016!

Vargfjelltreffet blir også i år på Sølen i uke 25. Det blir fremmøte søndag 19. juni før kl. 17.00 og middag kl. 19.00. Vi har de fleste hyttene og jeg fordeler hytte etter ønske og behov. Vi deler lag og trener rundering/spor og felt på dagtid. Vi har også tilgang til apellbanen og kan bruke den når vi vil.

Dere må gi meg beskjed om dere skal ha hytte, mat(full pensjon) eller bare ordne dere selv med mat og/eller husrom.
Vi avslutter treffet med middag på fredag kveld og hjemreise på lørdag.

Bindende påmelding til meg innen 1. mai. Gleder meg til å treffe så mange som mulig av valpekjøperene og hundene. Håper på fint vær og mange fine dager i skogen.

Vargfjelltreffet 2015!

Kennel Vargfjell skal også i år ha treningssamling for sine valpekjøpere på Sølenstua camping. Vi har fremmøte søndag 14 juni kl 17.00 og avslutter lørdag 20 juni. Bindende påmelding innen 1 mai. Vi trener spor, rundering og felt. Påmelding og spørsmål til Knut på tlf. eller mail.

Vi gleder oss og ser fram til en uke med mye trening og hyggelig samvær.

Mvh Irene og Knut

Vargfjelltreffet 2013!

Vi har gleden av å ønske alle Vargfjellere velkommen til treff på Sølen i juni. Vi har frammøte søndag 16/6 før kl. 17,00. Middag kl. 19,00 med orietering om ukas opplegg og deling av lag. Hjemreise lørdag 22/6 etter frokost.

Dersom det er noen som ønsker instruktør så kan vi prøve å skaffe det. Laget må da betale instruktøren. For deltagere ellers så deler vi lag (ca. 6 deltagere i hvert lag) og hjelper hverandre.

Ønsker om kost og losji sendes meg på mail, og jeg vil sende en komplett bestilling til Anne Marie på Sølen. Ingen skal selv ringe dit og bestille hytte, det vil det bare bli rot og tull av.

Bindende påmelding innen 1. mai.

Det blir muligheter for Ipo trening da Rolf Hegg og Tommy Tøgersen stiller opp som figuranter.

Spor, rundereng, felt og lydighet ordner lagene med selv. Vi bytter tereng etter behov.

Vi gleder oss til å møte dere og hundene og håper mange av dere får anledning til å komme.

Mvh Irene og Knut

Vargfjelltreffet 2012!

Vargfjelltreffet ble i år arrangert på Sølen i uke 25 (søndag 17. - lørdag 23. juni.)

Bilder fra årets Vargfjells treff finner du her.

Vargfjelltreffet 2011!

Vargfjelltreffet 2011 blir i år på Sølenstua camping i uke 25 med frammøte søndag 19. juni og avreise lørdag 25. juni. Det blir IPO gruppe med egen figurant, eget politihundlag, runderingslag og sporlag. Det blir mulighet for instruktører for de som vil ha det. Lydighetstrening på kveldstid på egen bane. Bindende påmelding innen 1. mai til Knut. Er det noe dere lurer på ring meg på tlf 952 31 922-

Knut.

IPO-kurs med Rolf Hegg

22.-24. oktober hadde vi kurs med Rolf Hegg som instruktør. Noen bilder fra kurset finner du her: Bilder

Vargfjelltreffet 2010!

Vi har frammøte før kl. 17,00 på søndag 13 juni. Etter at vi har innstalert oss på hyttene tar vi en samling i kafeteriaen hvor jeg vil innformere om lagene, spisetider, terreng for treningsuka og ellers det dere måtte lure på. Vi avslutter uka med en god middag og sosialt samvær fredag 18 juni med hjemreise lørdag. Tror vi skal få en fin uke med mye trening og trivelig samvær. Jeg ser fram til å møte dere og hundene.

Kurs våren 2010.

Kennel Vargfjell holder IPO-kurs med Rolf Hegg 27.-28. februar og 10.-11. april. Kursene holdes på områdene til Kongsberg Hundeklubb.

26.-28. mars holder Vargfjell kurs i brukslydighet med Benny Steen. Benny Steen er i følge de som kjenner han kanskje nordens beste instruktør i brukslydighet. Han er selv utøver på toppnivå og har vært nordisk mester og svensk mester med flere hunder. Oppmøte kl. 9.00 fredag på Kongsberg Hundeklubb.

Vargfjelltreffet 2010 blir i uke 24 på Sølen. Oppmøte 13. juni og avslutning 18. juni med avreise 19.

Ta kontakt med Knut for påmelding eller informasjon. Mail knut.oskarsen@vargfjell.net eller tlf 952 31 922.

Vargfjelltreffet 2009!

Vargfjelltreffet 2009 er nå over og jeg vil ta en liten oppsummering av dagene på Haslemoen. Vi møttes søndag kveld til åpning og orientering av hva uka skulle inneholde. Vi delte lag og de nye som har kommet til ble presentert og fikk hilse på de mere garvede Vargfjellerene. Kl.19 satte vi oss til bords og tok en middag. Jeg vil få takke Haslemoen leir for mat og service i de 5 dagene vi var der. Lagene startet opp mandag morgen i skogen, på lydighetsbanen og på IPO banen. Vi var så heldige at vi fikk med oss Rolf og Line som instruktører og jeg vil rette en stor takk til de for den innsatsen de viste i varmen og for den kunnskapen de kom og delte med oss. K-kullet trente lydighet med Line om formiddagen, var en tur på IPO banen en dag hos Rolf og om ettermiddagene hadde jeg gleden av å trene de i spor og felt.

Anne hadde lagt ned et stort arbeid i å blåse liv i Vargfjellmesterskapet igjen. Vi konkurrerte onsdag og torsdag kveld i de forskjellige klassene og til sist viste det seg at Britt Mikkelsen med Gulle ble Vargfjellmester 2009. En stor takk til Anne for innsatsen.

Det er alltid moro som oppdretter å se igjen så mange av hundene våre og fremfor alt er jeg imponert over den innsatsen og jobben dere legger ned i hundene fra oss. Jeg fikk inntrykk av at alle fikk gjort mye av det de var kommet for og at folket var fornøyd med uka. Vi hadde samlinger ute i finværet hver kveld og det sosiale synes jeg ble godt ivaretatt.

Takk til dere alle fra oss i Kennel Vargfjell for at dere stiller opp og trener med hundene fra oss så vi ser hva avlen gir.

Mvh.Irene og Knut!


Vargfjellmesterskapet - de 5 første på resultatlista:
1. Britt og Gulle
2. Anne og Inouk
3. Cathrine og Gram
4. Tina og Jaily
5. Trine og Just (og Line og Kili)


Vinnerne Britt og Gulle (høyre) med pokalen, andreplass Anne og Inouk (venstre) og dommer Knut.

Her finner du bilder fra treffet! Bildene er lagt ut i 3 album da det var veldig mange bilder!
Treffet del 1
Treffet del 2
Treffet del 3

IPO kurs.

IPO kurs med Rolf Hegg 1.-3. mai!

Treningshelger.

Kennel Vargfjell har treningshelger i RIK programmet (Gr. C) med Rolf Hegg 15/8-17/8 og 19/9-21/9 på Kongsberg.

Vargfjelltreff 2008!

Da er Vargfjelltreffet 2008 vel i havn. Vi hadde frammøte søndag og avslutning lørdag uken etter. Det ble noen flotte dager med godt varmt sommervær og mye trening. Vi hadde i år lagt treffet til Haslemoen leir i Solør og vi var alle enige om at det var et meget godt egnet sted for denne type aktiviteter, bra boforhold, mye bra terreng og lagt vel til rette for sosialt samvær.

Jeg vil spesielt takke de av dere som tok et ekstra tak gjennom uka med rettledning og hjelp til deandre på laget. Oddmund Nes vet jeg gjorde en kjempejobb i laget sitt også i år, takk for det Oddmund. Ronny gjorde en god jobb med å holde høneflokken sin samlet og hadde hele tiden trussel om øyråd hengende over seg, dette klarte du bra Ronny. Politilaget og Ipogruppa var så heldige at de i år igjen kunne dra nytte av Rolf Hegg og all hans erfaring og kunnskap om trening av hund i den sporten. Rolf kommer til å stille opp på flere samlinger og kurs i tiden som kommer, dette er jeg svært takknemmelig for. I disse to gruppene var det stor framgang i løpet av treffet.

Dessverre så er det noen som melder seg på ukeskursene uten at de kommer og melder fra alt for sent eller ikke i det hele tatt at de blir borte. Dette blir et problem for oss og slik kan vi ikke ha det på framtidige kurs.

Haslemoen leir er allerede bestilt for neste års treff som blir i uke 27, men jeg håper å se mange av dere før det.

Mange takk for en hyggelig og lærerik uke og jeg er stolt av hva dere får til med hundene i fra oss.

Mvh. Irene og Knut

RIK-kurs

Vi i team Kongsberg har i helgen hatt kurs i gruppe B og C i RIK programmet. Vi har holdt til på vår egen bane på Kongsberg og instruktør har vært Rolf Hegg. Vi hadde en kjempehelg i det fine høstværet og lærte mye av en erfaren, trivelig og ikke minst engasjert instruktør. Mange takk Rolf!

Deltagere var Erik, Knut A., Ronny, Morten, Svein Martin, Camilla, Trond og Knut O.

Bilder fra kurset...
 

Høsttreff 2007

Helga 2-4 november samlet 14 Vargfjellere seg på Kongsberg for å trene. Alle kullene var faktisk representert og for de aller fleste stor rundering på programmet. Vi ble oppdelt i to lag, og det ble trening fra tidlig om morgenen til sola gikk ned på ettermiddagen. Godt vær gjorde at selv om det var -4 grader på morningen, så ble det rimelig behagelig for både hunder og førere utover dagen.

I kupert og utfordrende terreng for både to- og firbente fikk alle noe å jobbe med, og det er vel ikke ofte at så mange driftige hunder samles på samme sted. Knut var godt fornøyd med det han så og alle var enige om at dette fristet til gjentakelse! Det er både morsomt og lærerikt å trene sammen med så mange som har samme type hund. Undertegnede kunne i alle fall nikke gjenkjennende på mye av det de andre kunne fortelle om sine hunder.

I tillegg til at det ble trent lydighet på kveldene, så var det også tid for sosialt samvær på hytta og mye skravling om hund.

C-Tempo er klart for rundering!

Erling går, men Vigdis, Yngvil og Trine velger pliktskyldigst å smile til fotografen :-)

Erik klarer ikke helt å forsvinne bak Camilla som var en av de fornøyde deltakeren på det ene laget. Videre er Ann Merete, Varga (som mener kong er best!), Britt, Beate med samboer og Trond.

Varga og Ann Merete fokuserer ut i skogen.

Deler av den ene løypa.

Tusen takk for en kjempehyggelig helg i Kongsberg. Man skal lete langt etter en oppdretter som er mer engasjert og som stiller opp slik du gjør, Knut!

Mvh.

Yngvil
(aka Webmaster)

Valpetreff for H-kullet

Datoen for valpetreffet for Vargfjells H-kull på Kongsberg Hundeklubb sin hytte er endret til lørdag 18. august.

Gi tilbakemelding om dere kommer så fort som mulig til Knut og Irene!

Vargfjellkurset 2007

Treffet er over og det har vært vellykket som alltid, på tross av litt sur vær. Webmaster har tatt noen bilder som dere kan se her.

Valpetreff

Det blir valpetreff for G-kullet lørdag 30. september på Hundehytta i Kongsberg hundeklubb kl. 10.00!

Vargfjellkurset 2006

Sølensamlingen 2006 er dermed over dessverre. Jeg tror at både jeg og mange av valpekjøperene ser fram til denne uka som et høydepunkt i hundearbeidet.
Jeg var i år rundt i alle lagene og trente sammen med alle og fikk derved et godt inntrykk av hundene fra de forskjellige kull. Det blir jobbet veldig bra og jeg er imponert over treningsiver og nivå. Det var i år ca.30 hunder med på Sølentreffet så det begynner å bli en stor samling og en sammensveiset gjeng som på en hyggelig måte treffes og integrerer nye valpekjøpere på en fin måte.
Jeg vil takke dere alle for en hyggelig ferieuke og jeg ser fram til neste års treff også det i uke 29.Det var spesielt hyggelig at alle stilte opp for hverandre og hjalp til der det trengtes. Hyggelig var det å se Oddmund Nes tilbake i godt gammelt driv etter et alvorlig sykeavbrekk, det gledet alle. Dessuten var webmaster Yngvil overalt med kameraet sitt og det ble mange flotte bilder ut av det som kan sees her på hjemmesiden. Tusen takk for alt arbeidet med dette.

"Best of Vargfjellkurset 2006" (bilder som åpner i nytt vindu)
 

Mvh. Irene og Knut i kennel Vargfjell

 

 

Valpetreff for E og F-kullene

Helgen 10. og 11. sept.hadde vi valpetreff for E og F kullet. Lørdag var Oddmund Nes der og lærte valpekjøperene å leke med hundene sine uten å belaste. De som kjenner Oddmund vet at han er av de aller flinkeste når det gjelder å få fart og bytteinteresse hos hunder.
Søndag startet vi med foredrag med Knut Amundsen, han også en meget dyktig og erfaren hundemann. Deretter gikk vi spor med alle valpene. Dessverre var det for mange som ikke kom på treffet, men tilbakemeldingene er bare positive fra de som var med.

Se bildene!
 

Vargfjellkurset 2005

Da er kenneltreffet vel i havn. Vi leide i år Sølenstua camping og det var en ubetinget suksess. Det var mange med, så vi delte inn i 4 treningsgrupper og det fungerte meget bra. Vi fikk trent mye spor, rundering og felt. Tid til litt lydighet ble det også.

På kveldene ble det sosialt samvær og diskusjoner om trening og hunder.
Vargfjellmesterskap ble det også tid til. Vi konkurresrte i spor, felt, lydighet og rundering.

Vinnerne ble:

A-kullet: Mona Johansen og Akela
B-kullet: Vidar Neteland og Balder
C-kullet: Geir Støckert og Calle
D-kullet: Knut Oskarsen og Dolf

Vargfjellmester 2005 ble Vidar Neteland og Balder

Vi gratulerer og takker samtidig våre valpekjøpere for den treningsiver, og for at de stiller positivt opp i arbeidet med hundene. Det gjør det ekstra hyggelig at så mange kan komme. Vi var ca. 30 deltagere på Sølen.

Kennel Vargfjell har allerede bestilt Sølenstua for neste år, da også i uke 29.

Irene og Knut (kennel Vargfjell)


Oddmund leker med Monas Akela

VARGFJELLTREFFET 2004

Vi kan nå se tilbake på en ukes treningssamling på Kongsberg. Det var over 20 hunder fra kennelen med på samlingen i år. Vi hadde finn hugo Øien, Knut Amundsen  og meg selv som instruktører på de tre treningsgruppene. Vi trente spor, rundering og felt, og fikk en fin framgang og løste mye av det føreren hadde problemer med.

Jeg fikk bare positive tilbakemeldinger fra deltagerne som koste seg i skogen om dagen, og på klubbhytta om kvelden.
Vi innførte i år Vargfjellmesterskapet i spor - rundering - felt og lydighet. De aller fleste deltok og vi hadde satt opp premie til beste ekvipasje i hvert kull pluss en vandrepremie som må vinnes tre ganger av samme fører.

Vinner i A - kullet: Cecilie Stenbro og Aja
Vinner i B - kullet: Toralf Søndbø og Bizzy
Vinner i C - kullet: Geir Støckert og Calle

Vargfjellmester 2004 ble Toralf Søndbø og Bizzy

Vi gratulerer så mye vinnerne og alle de andre som deltok. Dere har vært ivrige og flinke med hundene deres. Stå på videre og så møtes vi til nye treninger og konkurranser neste år.

Hilsen Irene og Knut

VALPETREFF DEN 5.OKT. 2003 PÅ SCHÄFERHUNDHYTTA I KONGSBERG FOR C-KULLET

Vargfjellkurset i bruks for 2003 er nå historie. Vi hadde en kjempefin uke med spor - rundering - og lydighet 7 dager til ende i uke 27. Det var 12 hunder fra A og B kullet med.

Utbyttet for den enkelte så ut til å være bra og fremgangen stor. Vi gleder oss til neste års kurs som vil bli avsluttet med Vargfjellmesterskap i spor, rundering, felt og lydighet.

 

Her setter Kennel Vargfjell opp en vandrepremie som må vinnes tre ganger av samme person. 

En stor takk til instruktørene Erik Gunnerud og Cecilie Stenbro.

 
GRILLAFTEN


A-kullet

B-kullet

Valpetreff i Kennel Vargfjell 28/10 - 01

Valpene har nå blitt 3 mnd. og 10 av valpene med eiere møtte opp.
Vi gikk spor både på gress og i skogen. Pratet hund (valp) og koste oss med kaffe, vafler og kake.


Wibeke Keiseraas med Anna


Henning Farstad med Aico


Valper og eiere samlet


Cecilie Stenbro med Aja